Női kézi BL: pozitív eset(ek) Rosztovban, halasztják a CSM elleni rangadót

Vágólapra másolva!
2020.09.24. 13:04
null
Újabb két meccset töröltek (Fotó: AFP)
Hivatalossá vált, hogy újabb két mérkőzést elhalasztanak a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi programjából. A Krim Ljubljana és az Esbjerg, valamint a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don összecsapását kell későbbi időpontban játszani a koronavírus-járvány miatt.

 

A halasztás előzménye, hogy a Krim Ljubljanának a Rosztov-Don otthonában játszott mérkőzése után, a frankfurti reptéren végzett teszt a küldöttség egyik tagjánál pozitív eredményt hozott. Az Oroszországba indulás előtt még mindenki negatív volt, így hazatérve az egész csapat tíznapos karanténba került, ezzel lehetetlenné téve, hogy a hétvégén pályára lépjen a csapat.

Az EHF beszámolója szerint a hét elején a Rosztov-Donnál is találtak fertőzötteket, ezért a másik mérkőzést sem lehet lejátszani. A hír érdekessége, hogy az orosz csapat honlapja viszont csak egy érintett játékosról tesz említést.

A Krim Ljubljana–Esbjerg mérkőzést szombaton, a CSM Bucuresti–Rosztov-Don összecsapást vasárnap játszották volna.Korábban a Ferencváros Metz elleni találkozóját halasztották el a harmadik fordulóból, miután a magyar csapatban egyre több játékos produkál pozitív mintát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik