Női kézi: Bartha Csabát ismét elnöknek választották Győrben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.02. 18:17
null
A Győri Audi ETO KC elnöksége (Fotó: Győri Audi ETO KC)
Kedden újabb három évre megválasztották a Győri Audi ETO KC elnökének Bartha Csabát – derül ki a klub közleményéből.

 

Mint a klub közleményéből emlékeztet rá, Bartha Csaba 2016. augusztus 2-től tölti be tisztségét az egyesület vezetésében, és az azóta eltelt időszakban a klubbal három Bajnokok Ligája és három magyar bajnoki győzelem mellett két Magyar Kupa-aranyérmet is szerzett.

A klubvezető megbízása eredetileg csak 2021. májusában járt volna le, ám a klub 2020. évi rendes közgyűlésén új tagokat választottak be az elnökségbe, így Bartha Csaba is jobbnak látta, ha lemond tisztségéről, és újra pályázik a posztra azért, hogy szinkronban legyen az elnök és az elnökség mandátuma.

„Rendkívül megszerettem az elmúlt majd négy év alatt a klubot és a várost. Számomra nem volt kérdés, hogy folytatni szeretném a megkezdett munkámat. Kihívásokkal teli időszak előtt állunk, ki kell mondani: a koronavírus okozta gazdasági helyzet komoly hatással lesz minden egyesületre, így a Győri Audi ETO KC-ra is, gyakorlatilag válságmenedzselésre is készülünk, de azt hiszem, hogy felkészülve várjuk a helyzetet és biztos vagyok benne, hogy az Elnökséggel közösen megoldjuk az előttünk álló feladatokat” – nyilatkozta Bartha Csaba.

„Nem volt nehéz döntenie az elnökségnek, hiszen 2016-tól egyesületünk legsikeresebb időszakát éltük meg Dr. Bartha Csaba vezetésével. Javaslatomra egy minden szempontból alkalmas, kitűnő szakember folytathatja munkáját a világ egyik legjobb kézilabda csapatának élén. Mindannyian bízunk abban, hogy jövőnk is legalább ilyen sikeres lesz, és kitűnő szurkolóinkkal és nagyszerű szponzorainkkal közösen továbbra is emlékezetes győzelmeket élhetünk majd át” – fogalmazott Vanyus Attila, a klub örökös tiszteletbeli elnöke.

Bartha Csaba feladatai bővültek, hiszen a női kézilabda szakág egyik államilag elismert akadémiája Győrben került megalapításra, melynek vezetői tisztségét is ő látja el.

„A győri kézilabda műhely munkásságát országszerte elismerik, évtizedek óta élen járunk a fiatal sportolók nevelésében, ezért örömmel vettük, hogy a magyar kormányzat az új akadémiai rendszerben is szerepet szánt klubunknak. Nagy lehetőség előtt állunk, éppen ezért sok feladat vár ránk a következő pár évben, de hiszem, hogy a lehetőséggel élni tudunk, és még minőségibb munkával jobb sportolókat képezhetünk a rangos magyar sportélet számára” – mondta az elnök.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik