Női kézi: az M4 Sport közvetíti a válogatott olimpiai selejtezőit

Vágólapra másolva!
2020.02.20. 12:08
null
Kovacsics Anikóék selejtezőjét közvetíti az M4 Sport (Fotó: Kovács Anikó/MKSZ)
Hosszas tárgyalássorozat után a közmédia megállapodott a jogtulajdonossal, így az M4 Sport élőben közvetíti március 20. és 22. között Győrből a női kézilabda olimpiai selejtezőtornát, amelyről Danyi Gábor és Elek Gábor együttese kvalifikálhatja magát a nyári tokiói olimpiára – derül ki a csatorna és az MKSZ közleményéből.

 

„2020 kiemelten fontos év a magyar sportban. Nagy erőkkel készülünk a nyári olimpiára, és igyekszünk megmutatni a magyar sportolók Tokióig vezető útját is, aminek tökéletes megtestesítője ez a torna. Hatalmas öröm, hogy nálunk követhetik figyelemmel ezt az óriási érdeklődésre számot tartó eseményt” –mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

„Stratégiai partnerünk az MTVA és az M4 Sport, ráadásul a hazai válogatott mérkőzések hosszú évek óta kizárólag a közmédiában láthatóak. Nem lesz ez másként az olimpiai selejtező alkalmával sem –emelte ki Novák András, a Magyar Kézilabda-szövetség operatív igazgatója.– Óriási az érdeklődés a selejtező iránt, a helyszínen várhatóan telt ház, a képernyők előtt reményeink szerint további százezrek buzdítják majd az együttest. A sportágon belül összefogást hirdettünk a sikeres selejtező érdekében, és ennek része főbb partnereink, így az MTVA aktív szerepvállalása is.

A magyar női kézilabda-válogatott eddig hatszor vett részt az olimpiai játékokon, legutóbb 2008-ban. Most, 12 évvel később ismét reális esélye van a kijutásra, amelyet hazai pályán, Győrben harcolhat ki. A tornára természetesen az M4 Sport stábja is kiemelten készül: helyszíni stúdióval, exkluzív interjúkkal hozza el a képernyőn keresztül a hétvége mérkőzéseinek minden lényeges mozdulatát.

Magyarország Oroszországgal, Szerbiával és Kazahsztánnal küzd a kijutásért. A négyes első két helyezettje jut ki a tokiói olimpiára. A magyar válogatott minden meccsét, továbbá a továbbjutást befolyásoló Szerbia–Oroszország mérkőzést is élőben közvetíti az M4 Sport, a többi meccset az m4sport.hu-n követhetik a nézők.

A női kézilabda olimpiai selejtező menetrendje:
Audi Aréna Győr
Március 20., péntek:
17.00: Magyarország–Kazahsztán (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.00: Oroszország–Szerbia (Tv: M4 Sport)

Március 21., szombat:
17.30: Magyarország–Szerbia (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.30: Oroszország–Kazahsztán

Március 22., vasárnap:
17.30: Szerbia–Kazahsztán
20.30: Magyarország–Oroszország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik