Női kézi: az FTC beállójának nehezére esik türelmesnek maradni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.24. 12:49
Egyre jobban halad Danick Snelder rehabilitációja, a Ferencváros női kézilabdacsapatának beállója a héten már lövőgyakorlatokat is végzett a holland válogatottal, mégis nehezére esik türelmesnek maradnia.

Mint ismert, Sneldert decemberben porckorongsérvvel műtötték, aminek következtében már nem számíthattak a játékára a Fradinál az idény további részében, és a franciaországi Európa-bajnokságról is lemaradt. Mint ismert, Sneldert decemberben porckorongsérvvel műtötték, aminek következtében már nem számíthattak a játékára a Fradinál az idény további részében, és a franciaországi Európa-bajnokságról is lemaradt.

A 28 éves beálló a napokban örömmel adott hírt arról, hogy három és fél hónappal a műtétje után először dobhatott igazán kapura, ami ugyan egy fontos lépés, de még messze a vége.

A műtét után egyből jobb lett a hátam, és fájdalom nélkül járhattam, amire előtte sokáig nem volt példa – mondta Snelder a Handbal Inside magazin áprilisi számában. – Sok erősítő gyakorlatot kell végeznem, de jó programot állítottak össze a számomra. Érzem, hogy egyre erősebb vagyok, de még nem vagyok azon a szinten, mint a sérülésem előtt. A lábamat még nem tudom úgy használni, mint kellene. A panaszok ugyanis a lábamba is kisugárzódtak, több időre van szükség a teljes gyógyuláshoz. Türelmesnek kell lennem, de ha őszinte vagyok, ez elég nehezemre esik. Minden héten van egy kis előrelépés, de én gyorsabb ütemben szeretnék haladni.”

A Fradiban közben megoldódtak a problémák beállóban, ugyanis a montenegrói Bobana Klikovac felépült sérüléséből, a Budaörstől pedig szezon közben érkezett a junior-világbajnok Pásztor Noémi, akik így sok terhet le tudnak venni Mészáros Reáról.

 

After 3,5 months since the surgery, the first real shooting!! still a long way to go, but important small steps! #staypatient #onthewayback #nlteam

1,195 Likes, 26 Comments - Danick Snelder (@danicksnelder) on Instagram: "After 3,5 months since the surgery, the first real shooting!! still a long way to go, but..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik