Női kézi: a Vácról távozó vb-győztes Óváron folytatja

Vágólapra másolva!
2019.05.14. 14:51
null
De Souza Vác után Mosonmagyaróváron folytatja (Fotó: NS-archív)
Újabb játékos érkezését jelentette be a Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapata. A Vácról távozó 29 éves brazil átlövő, Karoline de Souza személyében világbajnok csatlakozik a kerethez.

„Tisztában vagyok vele, hogy a csapat meghatározó játékosának szerződtettek, de állok elébe – jelentette ki De Souza.Nagyon várom már az új kihívást, a bemutatkozást új csapatomban, amellyel szeretnék eredményesen szerepelni. Túl vagyok az erőnléti teszteken, az orvosi vizsgálatokon, s megtapasztalhattam azt is, hogy profi menedzsment és fantasztikus közönség áll a klub mögött. Elsősorban védekező specialistának tartanak, de Mosonmagyaróváron azt is bizonyítani akarom, hogy a támadásokban, a góllövésben is jeleskedem. Nagyon jól ismerem a magyar bajnokságot, s biztos vagyok benne, hogy az MKC jövőre még előbbre léphet a tabellán.”

A csapat már korábban bejelentette a balkezes, román válogatott átlövő, Laura Popa és szlovák válogatott balszélső, Mária Holesová érkezését, míg a 19 éves győri irányító, Kellermann Dóra kölcsönben jön.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik