Női kézi: a Siófok legyőzte a Larvikot, érdi vereség a Podgoricától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.26. 23:01
A Siófok női kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen másodszor is összecsapott a norvég Larvikkal, és a két nappal korábbi vereség után ezúttal magabiztos győzelmet aratott. Közben Érden a Buducsnoszt Podgorica vendégeskedett, és a Győri ETO elleni vesztes meccs után most a montenegrói csapat örülhetett a végén.

„Elégedett vagyok a mai mérkőzéssel, sok dolgon javítani tudtunk a két nappal ezelőtti találkozóhoz képest. Elsősorban a védekezésre és a játékunk gyorsaságára gondolok. Ma megvolt az a fordulatszám, ami a minimum kell legyen az olyan csapatok ellen, mint a Debrecen”mondta a Siófokot irányító Tor Odvar Moen, miután új csapata legyőzte a korábbit, a Larvikot. A Siófokban Estelle Nze Minko kilenc, míg Andrea Kobatic hét gólig jutott. „Elégedett vagyok a mai mérkőzéssel, sok dolgon javítani tudtunk a két nappal ezelőtti találkozóhoz képest. Elsősorban a védekezésre és a játékunk gyorsaságára gondolok. Ma megvolt az a fordulatszám, ami a minimum kell legyen az olyan csapatok ellen, mint a Debrecen”mondta a Siófokot irányító Tor Odvar Moen, miután új csapata legyőzte a korábbit, a Larvikot. A Siófokban Estelle Nze Minko kilenc, míg Andrea Kobatic hét gólig jutott.

Érden a szünetben még a magyar csapat vezetett két találattal, a Buducsnoszt azonban fordítani tudott a második félidőben, és öt találattal nyert.

„A második félidőben mutatott játékra, és a tényre, hogy egy olyan kiváló csapatot sikerült legyőznünk, mint amilyen az Érd, építhetünk a folytatásban” állapította meg a meccs után Dragan Adzsics, a Podgorica edzője.

NŐI KÉZILABDA, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Siófok KC–Larvik (norvég) 31–19 (14–8)
Érd–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 22–27 (15–13)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik