Női kézi: A románok inkább a tartozásról írjanak - Bulatovics

Vágólapra másolva!
2014.01.31. 19:16
Katarina Bulatovics képtelenségnek nevezte, hogy klubja, a Győri Audi ETO KC megbüntette őt, amiért nem jelent meg időben csapatánál a női kézilabda-vb után. A montenegrói klasszis szerint a román sajtónak inkább mással kellene foglalkoznia.

A győri klub után Bulatovics is cáfolta a rekord mértékű büntetésről szóló hírt (nonszensznek nevezte), amely először a Gazeta Sporturiorban jelent meg, ezt követően vették át a montenegrói lapok. A bal kezes kiválóság szerint a román médiának inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy sokan még mindig nem kapták meg a bérüket korábbi csapata, a Valcea csődje után.A győri klub után Bulatovics is cáfolta a rekord mértékű büntetésről szóló hírt (nonszensznek nevezte), amely először a Gazeta Sporturiorban jelent meg, ezt követően vették át a montenegrói lapok. A bal kezes kiválóság szerint a román médiának inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy sokan még mindig nem kapták meg a bérüket korábbi csapata, a Valcea csődje után.

"Ez egy képtelenség, nem tudom elhinni, hogy ilyen jelent meg a médiában. Szintén hihetetlen a számomra, hogy a montenegrói sajtó pedig átvette. Ahelyett, hogy a románok holmi kitalált, szenzációhajhász történetről írnának, foglalkozhatnának azzal, mennyi tartozást hagyott hátra a játékosok felé a csődbe ment Valcea" - fogalmazott Bulatovics.

Bulatovics egyébként nehéz meccset vár a Buducsnoszt Podgorica ellen (a Győr szombaton fogadja a BL középdöntőjében a montenegrói együttest), és reményei szerint korábbi csapatával – amellyel megnyerte a sorozatot 2012-ben – a budapesti négyes döntőben is találkoznak majd tavasszal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik