Női kézi: a Győri ETO már csak Bulatovics válaszára vár - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 10:16
A montenegrói és a román sajtóban az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni sorsdöntő szombati Bajnokok Ligája-középdöntős meccs előtt ismét téma lett a Valcea klasszis jobbátlövőjének, Katarina Bulatovicsnak a nyári Győrbe távozása.

Bulatovics szerződése az idény végén lejár a Valceánál, és bár a kontraktusában szerepel hosszabbítási opció is, kevéssé valószínű, hogy a közelmúltbeli anyagi problémák tudatában maradna a csapatnál. Sajtóhírek szerint a Győr megtette neki az ajánlatát, és legkésőbb májusig várja a válaszát. A hírek szerint két évre írhat alá az ETO-hoz.

Bulatovics korábban úgy nyilatkozott, hogy a Bajnokok Ligája lezárultáig nem foglalkozik a jövőjével, ugyanakkor a háttérben minden bizonnyal zajlanak a tárgyalások. Mint korábban beszámoltunk róla, a győriekkel szóba hozott másik jobbátlövő, Camilla Dalby végül a Buducsnoszt Podgoricában kötött ki.

A Valcea szempontjából a legrosszabbkor került elő újra a téma, hiszen szombaton az FTC ellen játszik sorsdöntő meccset, immár Ionela Stanca nélkül, akivel szerződést bontottak.

Amennyiben az FTC pontot szerez, biztosan bejut a legjobb négy közé, és ebben az esetben először fordulhat elő, hogy két magyar együttes is elődöntős lesz a legrangosabb nemzetközi kupában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik