Női kézi: a CSZKA Moszkva sztárja visszatért a több hónapos pihenőről

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.12.12. 17:03
null
Dmitrijeva újrakezdte az edzéseket (Fotó: whccska.ru)
A Győri ETO-val azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő CSZKA Moszkva női kézilabdacsapatának orosz kiválósága, Darja Dmitrijeva újrakezdte az edzéseket.

Mint ismert, a 26 éves irányító a tokiói olimpia után jelentette be, hogy pihenni szeretne, mert testileg és lelkileg is elfáradt. A CSZKA Moszkva lehetőséget adott rá neki, hogy szünetet tartson. Dmitrijeva december elején újrakezdte az edzéseket, azonban figyelnie kell a fokozatosságra.

Sokkal jobban érzem magamat. Kétségtelenül szükségem volt erre a pihenőre, így most újult erővel vágtam bele a munkába. December eleje óta tréningezek a lányokkal, hétfőtől szombatig napi egy edzésen veszek részt, a vasárnap pihenőnap. Mivel hosszú volt a leállás, óvatosnak kell lennem” – idézte a CSZKA honlapja Dmitrijevát, aki hozzátette, ugyan néha eljárt a konditerembe, de alapvetően hanyagolni szerette volna a napi szintű edzéseket.

Az elmúlt hónapok során meglátogatta a szüleit Togliattiban, találkozott a rég nem látott barátokkal Asztrahányban és Volgográdban, valamint elment a tengerpartra feltöltődni.

Semmit sem szeretnék siettetni. Akkor fogok újra meccset játszani, amikor már azt érzem, hogy készen állok rá és tényleg segíteni tudok a csapatnak” – válaszolta arra a kérdésre, mikor tér vissza a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik