Kézi: Iker Romero is oktatta az ifjakat Nagy László táborában

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 17:01
Bezárta kapuit szombaton Nagy László egyhetes – hagyományosan Barcelonában tartott – nemzetközi gyerektábora, amelyet először rendeztek meg az idén Magyarországon. A világklasszis jobbátlövő Veszprémben látta vendégül több korosztály tehetségeit, akik közül a legkisebbek a sportág alapjaival ismerkedtek, a serdülők és ifik pedig csiszolhatták eddig megszerzett tudásukat.

„Nyolc országból kilencvenhat lány és fiú jelentkezett, akikkel remek trénerek és felnőtt játékosok foglalkoztak – mondta Nagy László a Nemzeti Sportnak. – Egy-egy csoportja volt például csapattársamnak, Gulyás Péternek, valamint Hornyák Dórának és Tóth Eszternek, de a veszprémi juniorok közül is segített Gulás Máté és Horvácki Márió, meg persze én is végig a gyerekek között voltam. A táborozás végére megérkezett Berlinből barátom, Iker Romero. Egykori barcelonai csapattársam is örömmel foglalkozott a nagyon tehetséges srácokkal, akik a kézilabda mellett a balatonfüredi strandolásokat élvezték a leginkább.”Nagy László a Nemzeti Sportnak. – Egy-egy csoportja volt például csapattársamnak, Gulyás Péternek, valamint Hornyák Dórának és Tóth Eszternek, de a veszprémi juniorok közül is segített Gulás Máté és Horvácki Márió, meg persze én is végig a gyerekek között voltam. A táborozás végére megérkezett Berlinből barátom, Iker Romero. Egykori barcelonai csapattársam is örömmel foglalkozott a nagyon tehetséges srácokkal, akik a kézilabda mellett a balatonfüredi strandolásokat élvezték a leginkább.”

Az igazi nyári szabadság hétfőn kezdődik Nagy Lászlónak.

„Marad három hetem, hogy a családom körében teljesen kikapcsolódjak, de a gyerekekkel való foglalkozás ezúttal sem fárasztott – mondta. – Július huszonkilencedikén, amikor újra összejön a Veszprém kerete, én is frissen csatlakozom a csapathoz.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik