Kézilabda: a visszatérő Perics újra megtöltené a Celje arénáját

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2011.05.27. 23:46
Az MKB Veszprém kézilabdacsapatát elhagyó Dejan Perics Celjében megtartotta visszatérése utáni első sajtótájékoztatóját. A szerb kapus hét év után erősíti majd újra a szlovén csapatot, amelyet visszavonulását követően is szolgálni kíván, sportigazgatóként, játékos-megfigyelőként vagy edzőként.

„Ahogy a klub szerint a leghasznosabb lehetek, úgy segítem majd az egyesületet. Én minden esetben a maximumot igyekszem nyújtani, bármilyen feladattal is bíznak meg – mondta a 40 éves szerb kapus, aki 2004-ben távozott az akkor BL-győztes klubtól. – Hét év alatt csupán az változott, hogy kissé idősebb lettem, viszont továbbra is szeretem Celjét, szeretek győzni, és imádom a kézilabdát. Az elmúlt hét évben folyamatos kapcsolatban voltam a Celje vezetőivel, kétszer a visszatérés küszöbén álltam, erre végül is most került sor. Tele vagyok motivációval és energiával. A Celje érdekében kész vagyok bármit megtenni, teljes szívemmel játszok azért, hogy a városban ismét mosolyogjanak és örüljenek a szurkolók. Remélem, jól jön a rutinom és a szurkolók visszatérnek a Zlatorog sportcsarnokba. Borzasztó érzés látni az üres lelátókat."

A sajtótájékoztató végén Perics széles mosollyal felkiáltott: „Örülök, hogy veletek lehetek!", mire az újságírók és főként a Florijani nevű celjei szurkolócsoport tagjai hosszasan skandálták Perics nevét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik