Kézi: meghívták fagyizni a kedvenceit, aztán majdnem megállt a szíve – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.13. 14:34
Csodálatos élményben volt része egy kilencéves szlovén kézilabda-rajongó kisfiúnak, köszönhetően a Gorenje Velenje játékosainak, no meg az édesapjának.

A Velenje október 1-jén 31–29-re nyert otthon a dán Skjern ellen a Bajnokok Ligájában, és a győzelem teljesen feldobta fiatal szurkolójukat, Lukát. A 9 éves fiú édesapja a következő üzenetet írta a klub Facebook-oldalára: „A fiunk azt mondja, hogy nagyon jól játszottatok, ezért mindannyiótokat meghív fagyizni. Megőrül értetek, srácok!”

Néhány velenjei játékos pedig élt a meghívással, kocsiba pattantak, beugrottak fagylaltért, majd megjelentek Lukáék háza előtt. Ifjú rajongójuk szinte hisztérikus állapotba került, alig akart hinni a szemének.

Összejött tehát a közös fagyizás, a játékosok és a család tagjai jó hangulatban fogyasztották a fagyasztott csemegét, közben kedélyesen elbeszélgettek. A kézisek ajándékokkal, mezzel és jegyekkel is meglepték vendéglátóikat, hogy személyesen szurkolhassanak nekik.

„Beszéltem Lukával a meccs után, megkérdeztem, szeretné-e, ha a játékosok meglátogatnák, és hoznának magukkal egy kis jégkrémet? »Apu, menj már, erre semmi esély!« – felelte. Aztán tessék, valóra vált. Láthatták, milyen boldog volt, szinte szívinfarktust kapott” – mondta az apuka a látogatáskor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik