Imre Vilmos Siófokon folytatja

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2010.08.03. 11:14
null
Imre Vilmos Dunaújváros után a Balaton-parton folytatja (fotó: Mirkó István – archív)
Rapatyi Tamás lett a Dunaferr férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője, elődje, Imre Vilmos pedig a Siófok női együtteséhez szerződött.

A dunaújvárosi klub keddi bejelentése szerint még a nap folyamán tárgyalnak a játékosokkal, mert szeretnék tudni, hogy kik azok, akik a nehéz anyagi helyzetben vállalni tudják az élvonalbeli szereplést.

Rapatyi ezt megelőzően a dunaújvárosi női együttes trénere volt, a helyére korábban Kiss Szilárd érkezett. Rapatyi a férfigárdánál Imre Vilmost váltja, aki kedd délután már a Siófok női csapatának tart edzést – az ő megbízatása a balatoni alakulatnál egy plusz két évre szól.

A Siófok eleinte Hajdu Jánossal kívánt szerződést kötni, ám a feleknek végül nem sikerült megállapodniuk.

DUNAÚJVÁROSBAN MÉG HARCOLNAK

Csapó Tamás, a Dunaferr férfi kézilabda-szakosztályának elnöke tovább csatázik játékosaiért, akik máshonnan nem remélhetnek segítséget.

„A Sport and Media nevű céggel, amely hozzásegíthet bennünket az új befektető megtalálásához, biztatóan haladnak s talán egy-két napon belül le is zárulnak a tárgyalások, vagyis csapatunk jövője talán mégsem reménytelen – mondja Csapó Tamás. – Igaz, hasonló ígéretek teljesülésére várunk hónapok óta. A várostól, pontosabban a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-, Hőszolgáltató Kft.-től várjuk a júniusban megígért tízmillió forintot a felnőttek, és tízet az utánpótlás fenntartására. Ezzel lélegzethez jutnánk."

A sporttörvény módosításától, a szponzorálás megkönnyítésétől sokat várnak Újvárosban is, ám félő, hogy mire megszületik és életbe lép, már késő lesz, s addigra szélnek eresztik a Dunaferr SE-t.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik