FTC: péntek reggel sajtótájékoztatón jelenthetik be Tomori szerződtetését

Vágólapra másolva!
2010.04.08. 18:00
A Ferencváros női kézilabda-szakosztálya péntek reggel sajtótájékoztatót tart, melyen bejelenthetik egy „meghatározó játékos" szerződtetését – információink szerint Tomori Zsuzsannáról van szó.

Az FTC április 1-jén rendezett sajtótájékoztatót, melyen bejelentették, hogy rendeződött a szponzori háttér, valamint szerződést hosszabbított a klubbal Szucsánszki Zita, Dajka Bettina és Pastrovics Melinda. A stabil háttér egyben újabb erősítéseket is jelent – így kerülhetett szóba a jelenleg szerződés nélküli, a Győrtől március 24-én távozott Tomori.

Hemela Zsolt, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető elnöke a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta: "Tomori igazolását nem tudom megerősíteni, de egyesületünk fontos bejelentést tesz pénteken délelőtt."

AZ FTC KÖZLEMÉNYE
„Szeretnénk mindenkit meghívni pénteken, azaz holnap reggel 8.45-re, mikor is az FTC Kézilabdasport Kft vezetői ünnepélyes keretek közt szerződést kötnek a hazai mezőny egyik meghatározó játékosával. A sajtónyilvános szerződéskötést követően a klub új játékosa már az FTC csapatával edz."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik