Férfi kézi: Schuch visszautasította a Veszprém ajánlatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.17. 12:34
null
Schuch Timuzsin hét év után távozik a Veszprémtől (Fotó: handballveszprem.hu)
Mint megírtuk, a bajnoki címének megvédéséért harcoló Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában vasárnap, a Szeged elleni hazai mérkőzésen utoljára szerepel Schuch Timuzsin, aki bár kapott ajánlatot a klubtól, elutasította azt.

 

A Telekom Veszprém hivatalos oldala szerint a klub ajánlatot tett a kiváló védőspecialistának annak érdekében, hogy a magyar rekordbajnoknál folytassa a pályafutását, ám a válogatott játékos – akinek június végén jár le a jelenleg érvényes szerződése – úgy döntött, más utat választ.

„Nehéz szívvel távozom, mert ez a csapat volt gyerekfejjel az álmom, ifi koromtól kezdve a tanulóműhelyem, majd felnőtté válva az a klub, amelyből bekerültem a válogatottba. Remélem, hogy a szurkolóknak és a játékostársaimnak is éppen annyira fogok hiányozni, mint ők nekem” – mondta Schuch Timuzsin SzPress Hírszolgálatnak.

Veszprémből Schuch mellett távozik Renato Sulic (Wisla Plock), Mirko Alilovic (Mol-Pick Szeged) és Cristian Ugalde (Hannover), míg a nyáron a dán René Toft Hansen (Kiel), a francia Kentin Mahé (Flensburg), a horvát Manuel Strlek (Kielce), és a vajdasági születésű Sterbik Árpád (Vardar Szkopje) csatlakozik az együtteshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik