H. D.
2020.10.20 16:36 Frissítve: 2020.10.21 14:38

Férfi kézilabda: pozitív teszt, karanténban a Veszprém

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Rodrigo Corrales egymás után két pozitív koronavírustesztet adott, így a teljes keret és a stábtagok is karanténba kerültek.

Rodrigo Corralesnél egymás után két teszt is kimutatta a koronavírust (Fotó: Szabó Miklós)


A klubhonlap beszámolója szerint Rodrigo Corrales hétfői, majd keddi koronavírustesztje is pozitív eredményt hozott, így a játékos karanténba került. A kétszeres Eb-győztes spanyol kapus tünetmentes volt, és a tesztek óta sem jelentkeztek nála tünetek.

A közlemény szerint a helyi ÁNTSZ-szel való egyeztetés után a negatív eredményt adó játékosok és stábtagok is karanténba kerültek hétfő estétől, s a hét második felében újabb teszt vár rájuk.

Az október 21-re kiírt Veszprém–Barca Bajnokok Ligája-mérkőzést már korábban elhalasztották, mivel a katalán együttesnél is több játékos megfertőződött.

A veszprémiek csütörtökön a Komlóval találkoznának a magyar bajnokságban, ám a történtek után a meccs halasztását kérték az MKSZ-től. Az európai szövetségtől csak akkor kell halasztást kérniük a bakonyiaknak, ha a keret tagjai még a jövő hét szerdai, THW Kiel elleni BL-meccs időpontjában is karanténban lesznek.

Log into Facebook | Facebook

2023.02.05 13:22:05

Kézilabda nemzetisport.hu

Bár a török Kastamonu jól tartotta magát, nem tudta megakadályozni a nagy különbségű vereséget.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.