Férfi kézi: Ortegát nem lepte meg a Szeged pontvesztése

Vágólapra másolva!
2012.11.15. 20:56
Antonio Carlos Ortega, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője nehéz meccset vár vasárnap Göteborgban a Bajnokok Ligájában a Sävehof ellen, ugyanakkor nem lepte meg a Pick Szeged tatabányai pontvesztése.

„Nehéz meccs lesz, hiszen a svéd együttes hazai pályán nagyon erős csapat benyomását kelti. Ezt legjobban az mutatja, hogy otthon eddig mindkét meccsüket magabiztosan nyerték meg, ezek közül különösen az Atlético elleni siker kapott nagy visszhangot Európában. A találkozó mindkét együttes számára kiemelkedő jelentőségű lesz. Mi természetesen szeretnénk a csoport élén maradni, ők pedig egy esetleges sikerrel esélyt teremthetnek maguknak a harmadik hely megszerzéséhez" – nyilatkozta Ortega az mkbveszprem.eu-nak, majd hozzátette, hogy nem lepte meg a hazai rivális szegediek tatabányai pontvesztése.mkbveszprem.eu-nak, majd hozzátette, hogy nem lepte meg a hazai rivális szegediek tatabányai pontvesztése.

„Számomra nem volt túl nagy meglepetés ez az eredmény. Nem azért, mert nem tartom jó együttesnek a Szegedet (sőt pár héttel ezelőtt megmutatták, mennyire jó csapat), de a bajnokságban van pár olyan gárda (Csurgó, Tatabánya, Balatonfüred), amely főleg hazai pályán meglepheti a Szegedet és természetesen a Veszprémet is, ha a 'nagyok' nem játszanak kellő figyelemmel. Persze jó eredmény ez nekünk, de nem szabad elfelejteni, hogy nekünk is vannak még kemény csatáink a bajnokságban, és ha mindent meccsünket nyerjük a kisebb csapatok ellen, hazai pályán a Szegedet akkor is le kell győznünk az alapszakasz megnyeréséhez" – tette hozzá a Veszprém vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik