Férfi kézi: Nagy László nem követett el fegyelmi vétséget

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.09.01. 22:47
null
Nagy Lászlót felmentették
Megszüntette az eljárást a Magyar Kézilabda-szövetség etikai és fegyelmi bizottsága Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója ellen, és megállapította, hogy nem követett el fegyelmi vétséget, kötelezettségszegést.

Mint ismert, az egykori 209-szeres válogatott jobbátlövővel szemben a szegediek kezdeményeztek vizsgálatot, amiért szerintük a szerződéssel rendelkező játékosukat, Bodó Richárdot megkérdőjelezhető módon és időpontban, a bajnoki döntő előtti napon próbálta a veszprémi csapathoz csábítani.

ELŐZMÉNYEK

Szűcs Ernő Péter,a Mol-Pick Szeged elnöke a VAKSZ kézilabda magazin június 21-i adásában arrólbeszélt, hogy a Telekom Veszprém a bajnoki döntő két mérkőzése között kereste megBodó Richárdot,a szegediek átlövőjét.

„Hallottam én is arról a fórumbejegyzésről, amelyben azt mondták, hogy a veszprémiek ajánlatot tettek neki. Ez nem igaz, de megkeresték, közvetlenül a második mérkőzés előtt, ami nálunk eléggé kiverte a biztosítékot”– mondta Szűcs Ernő Péter.

A Veszprém sportigazgatóját erről is kérdezték a VAKSZ július 5-i adásában, és akárcsak aMagyar Nemzetnekadott interjújában, akkor is elmondta, a történtekről kérdezzék meg Bodó menedzserét, vagy akár magát a játékost, hogy hogyan is zajlott ez a megbeszélés.

„Az, hogy Szűcs Ernő Péter nagyon rossz emberként akart feltüntetni, az számomra minősíthetetlen. Nem tudom, hogy mi volt az oka, hogy amikor felhívtam, akkor kinyomott, és utána nem volt ideje, vagy nem is akart visszahívni. Ez semmiképpen sem fedi a valóságot”– mondta Nagy László, aki még egyszer kiemelte, szóba került a szerződtetése a szegedi átlövőnek, de konkrét tárgyalás nem történt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik