Férfi kézilabda BL: újabb koronavírusos a PSG-nél, kiesett egy bíró is

H. D.H. D.
2020.12.28. 16:34
null
Luc Steins nem léphet pályára Kölnben (Fotó: AFP)
A L'Équipe francia sportnapilap beszámolója szerint a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője előtt pozitív lett Luc Steins koronavírustesztje, így a PSG holland irányítója nem léphet pályára Kölnben. A francia csapat aztán már a megérkezés után is szolgáltatott pozitív mintát, ezért mindössze 14 játékost tudott benevezni a Barca elleni elődöntőre. 

 

Luc Steins vasárnap már nem is edzett együtt a társaival, illetve természetesen nem is utazott el Kölnbe, így biztosan lemarad a négyes döntőről.

A holland irányító kiesése azért lehet fájó a PSG-nek, mivel Nikola Karabatic pótlására vették kölcsön a Toulouse-tól.

A PSG aztán a vasárnapi megérkezése utáni teszten is adott pozitív mintát, a védelem fontos tagjáról, a dán Henrik Toft Hansenről derült ki, hogy koronavírusos. A csapatnak így a hétfő reggeli újabb tesztig karanténban kellett maradnia, de a második mintavétel mindenki másnál negatív eredménnyel járt, így a francia sztárgárda kiállhat a mai meccsre.

A Paris Saint-Germain a hétfői elődöntőben a Barcával találkozik, míg a Veszprém a Kiellel méri össze az erejét. A két kieső miatt mindössze 14 játékost tudott nevezni a PSG a katalánok ellen, köztük két kapust.

Ha ez nem lenne elég, a korábbi elődöntőre eredetileg kijelölt Mirza Kurtagic, Mattias Wetterwik svéd bírópáros egyik tagja is megfertőződött, így az EHF-nek cserélnie kellett, és a horvát Matija Gubica, Boris Milosevic duóra bízta a mérkőzést.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NÉGYES DÖNTŐ, KÖLN
ELŐDÖNTŐ
18.00:
Barca (spanyol)–Paris Saint-Germain (francia) (Tv:Sport1)– élőben az NSO-n!
20.30:TELEKOM VESZPRÉM–THW Kiel (német) (Tv:Sport1)– élőben az NSO-n!

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek