Férfi kézi: volt utánpótlás-válogatottat igazol a Csurgó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.31. 10:54
Tovább fiatalítja keretét a Csurgói KK kézilabdacsapata, amely leigazolta a 22 éves, volt utánpótlás-válogatott Nagy Szabolcsot. A hírt a klub hivatalos oldala is megerősítette.

Az utóbbi öt évben a Grundfos Tatabányában és a jelenleg másodosztályú, pestszentlőrinci PLER-ben fejlődött gólerős, jól képzett balátlövővé Nagy Szabolcs. A 22 éves, 202 centis játékos klubváltásáról a menedzsere, Szörnyi Attila tájékoztatta a Nemzeti Sportot, aki szerint a volt utánpótlás-válogatott tehetség töretlen fejlődése, első osztályban való szereplése volt a kétéves szerződés aláírásának legfőbb célja.Nagy Szabolcs. A 22 éves, 202 centis játékos klubváltásáról a menedzsere, Szörnyi Attila tájékoztatta a Nemzeti Sportot, aki szerint a volt utánpótlás-válogatott tehetség töretlen fejlődése, első osztályban való szereplése volt a kétéves szerződés aláírásának legfőbb célja.

Nagy Szabolcs ebben az idényben a PLER-ben húsz mérkőzésen 122 gólt lőtt. Új klubjához a nyáron csatlakozik, miként a 19 éves Kerkovits Gyula (NEKA) balszélső is, akit szintén két évre igazoltak.

Az új idényre visszatér a Csurgóhoz a fehérorosz Aleh Asztrasapkin jobbátlövő, aki jelenleg a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős Meskov Bresztben szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik