Férfi kézi: Momir Ilics nagyon sokat tanult Chema Rodrígueztől

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.04.20. 15:15
null
Momir Ilics a Veszprém edzői stábjában (Fotó: Török Attila)
Momir Ilics, a Telekom Veszprém korábbi kézilabdázója, jelenlegi edzője egy podcastben arról is beszélt, milyen sokat tanult volt csapattársától, a magyar válogatott szakmai stábjában dolgozó Chema Rodrígueztől.

 

„Rengeteget tanultam Chemától – idézi a handball-planet.com Ilicset, aki a balkan-handball.com podcastjében mesélt a spanyol klasszissal való kapcsolatáról. – Amikor Veszprémbe érkeztem, egészen máshogy vélekedtünk egy-egy videofelvételről. Chema egészen apró részletekre tudott rávilágítani. Ma már sokkal többet tudok, mint akkoriban. Chema fantasztikus képességű játékos, nagyszerű volt együtt játszani vele.”

Chema Rodríguez 2012 és 2017 között volt a bakonyiak játékosa, míg a szerb balátlövő 2013-ban igazolt Veszprémbe, s tavaly nyár óta edzőként segíti a klubot.

A spanyol szakember 2019-ben csatlakozott Gulyás István szövetségi kapitány szakmai stábjához, a nyártól pedig a portugál Benfica vezetőedzője lesz.

A kézis szakportál szerint megvan, kik lesznek Chema első igazolásai a lisszaboni együttesnél: érkezik a szerb Lazar Kukics a La Riojától, valamint a francia Mahamadou Keita az Ivrytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik