Férfi kézi MK: Lehetetlen bármit is nyerni Magyarországon - Pastor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 16:03
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata 26–22-re legyőzte a Mol-Pick Szegedet a Magyar Kupa döntőjében, így sorozatban hetedszer nyerte meg a trófeát. A mérkőzés után a két vezetőedző, Carlos Ortega és Juan Carlos Pastor értékelt a Duna Televíziónak.

„Boldog vagyok, mert a Szegedet évről évre egyre nehezebb legyőzni, hiszen sokat javul. Az első félidőben akadozott a támadójátékunk, de a szünet után – főleg a védekezésben – a szegediek fölé kerekedtünk. Jó döntés volt Mirko Alilovicot a kapuba állítani, a legutóbbi meccseken Mikler Roland kapott lehetőséget, de most Mirko élt a bizalommal –összegezte a találkozót Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém vezetőedzője. –összegezte a találkozót Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém vezetőedzője.

Mindenek előtt gratulálok a Veszprémnek. Azt gondolom, hogy a kapusteljesítmény döntötte el a mérkőzést, az ellenfél kapusa jobban védett. Játszhatunk mi bármilyen magas szinten, lehetetlenség itt, Magyarországon bajnokságot vagy kupát nyerni…”– foglalta össze röviden a mérkőzést Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik