Férfi kézi: Mikkel Hansen 2022 nyarán az Aalborgba igazol – hivatalos

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.18. 14:20
null
Mikkel Hansen légiósévei 2022 nyarán véget érhetnek (Fotó: AFP)
A dán Tv2 információi szerint Mikkel Hansen 2022 nyarán távozik a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapatától, és hazájában, az Aalborgban folytatja pályafutását. A délutáni órákban a dán klub a hivatalos honlapján megerősítette a hírt.


A 33 éves, olimpiai bajnok, világbajnok és Európa-bajnok balátlövő 2012 óta a PSG játékosa, szerződése jövő nyáron jár le a párizsi sztárklubnál.

A dán Tv2 úgy tudja, Hansen nem hosszabbít, hanem tíz év után visszatér hazájába, és három idényre aláír az Aalborghoz. A dán klub csütörtök délután a hivatalos honlapján megerősítette az információkat.

Hansen idén januárban másodszor nyert világbajnoki címet a dán válogatottal, s a torna legjobbjaként bekerült a vb All Star-csapatába.

A BT úgy tudja, az Aalborg az ugyancsak kétszeres világbajnoki aranyérmes Mads Mensah Larsennel is megegyezett már, de ahhoz, hogy a 29 éves irányítót már idén nyáron szerződtesse, meg kell állapodnia a Flensburggal a kivásárlási áráról. Ellenkező esetben ő is 2022 nyarán csatlakozhat az Aalborghoz, amelynél 2012 és 2014 között már játszott.

AZ AALBORG BEJELENTÉSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik