Férfi kézi: Marguc hosszabbított Veszprémben – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 10:12
null
Gasper Marguc 2020-ig a Veszprém játékosa marad (Fotó: handballveszprem.hu)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Gasper Marguc három évvel, 2020-ig meghosszabbította a szerződését a klubbal.

 

A 25 esztendős szlovén jobbszélső 2014 óta a Veszprém játékosa, a legutóbbi szezonban bajnokságot, Magyar Kupát és SEHA-ligát nyert a csapattal, míg a Bajnokok Ligájában döntőt játszott.

„Örömmel írtam alá 2020-ig, és köszönettel tartozok a klubomnak, hogy gyorsan megegyezésre juthattunk. Annak idején több csapat is szívesen igazolt volna le, a választásom azért esett 2014-ben a Veszprémre, mert a fejlődésemet itt láttam a leginkább biztosítottnak. Segített a döntésem meghozatalában az is, hogy egy szomszédos országba költözhettem, de az is számított, hogy Lékai Máté az ország- és csapatváltásom után is a klubtársam maradt. Ennek különösen a beilleszkedés hónapjaiban volt igazán nagy jelentősége” – mondta Marguc a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának.

Marguc eddig 343 gólt szerzett veszprémi színekben, ebből 169-et a mostani szezonban, ezzel a csapat legeredményesebb játékosának számít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik