Férfi kézi: horvát balszélső érkezik a Veszprémhez – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.11. 23:02
null
Strlek a Kielce szerelését a Veszprémére cseréli fel (Fotó: balkan-handball.com)
Manuel Strlek, a horvát kézilabda-válogatott és a lengyel Kielce balszélsője a Telekom Veszprémben folytatja a pályafutását a 2018–2019-es szezontól kezdve – számolt be róla a balkan-handball.com.

 

Manuel Strlek a PPD Zagrebban nevelkedett, majd hat év profiskodás után, 2012-ben a horvát fővárosból a lengyel Kielcéhez szerződött, amellyel négy lengyel bajnoki címet, négy Lengyel Kupát, illetve – a 2015–2016-os idény döntőjében a Veszprémet legyőzve – Bajnokok Ligáját nyert. A Kielce a közelmúltban jelentette be, hogy a balszélső nem hosszabbítja meg jövőre lejáró szerződését, mert váltani szeretne.

Ha igazak a mostani a sajtóhírek, a 28 éves, 122-szeres válogatott játékos a 2018–2019-es szezonban csatlakozik majd a nyártól már Ljubomir Vranjes által irányított bakonyiakhoz.

A cikk kész tényként kezeli azt a korábbi értesülést is, miszerint a macedón balszélső, Dejan Manaszkov is a magyar rekordbajnoknál folytatja. Utóbbinak akkor lehet igazán realitása, ha Iváncsik Gergő valóban elhagyja a Veszprémet, bár legutóbb ezt mindkét fél cáfolta.

A Veszprém a napokban már hivatalosan is bejelentette, hogy a francia válogatottal kétszeres világbajnok, irányítóként és balszélsőként is bevethető Kentin Mahé 2018 nyarán a klubhoz szerződik.

A további igazolásokat illetően a bakonyi klub sajtótájékoztató keretében értesíti a közvéleményt a jövő hét folyamán. Eddig a francia balátlövő William Accambray (PSG) és a norvég jobbátlövő Kent Robin Tönnesen (Füchse Berlin) érkezéséről lehetett hallani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik