Férfi kézi: bosnyák válogatott beállóssal erősít a Pick Szeged

Vágólapra másolva!
2013.04.19. 10:40
null
Vranjes (balra) nemcsak támadásban hasznos játékos
Vladimir Vranjes személyében bosnyák válogatott beállóssal erősíti meg keretét a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A kétszeres magyar bajnok csapat kétéves szerződést kötött a játékossal.

García Parrondo és Niko Mindegía után újabb játékost szerződtetett a Pick Szeged, Vladimir Vranjessal kétéves szerződést kötött a magyar csapat.

„Hiszünk abban, hogy Vranjes érkezésével a csapat tengelye erősödni fog” – kommentálta az új játékos érkezését Fekete György klubmenedzser.

A 24 éves, 200 cm magas és 107 kg-os Vranjes szülővárosában, Banja Lukában kezdett el kézilabdázni, itt mutatkozott be a nemzetközi porondon is. 2010-ben pályára lépett a Tatabánya elleni EHF-kupa meccsen, ahol a Bányász ellen egyszer talált a kapuba.

2012 nyarán igazolt Spanyolországba, az Ademar Leónhoz. Ebben a szezonban mutatkozott be az európai topligában, a Bajnokok Ligájában, ahol 18 gólt szerzett. Pályára lépett a Veszprém ellen, Leónban kétszer, míg a Veszprém Arénában négyszer talált a kapuba.

Vranjes tagja a bosnyák válogatottnak, ahol többek között csapattársa a nemzetközi szinten is jegyzett veszprémi Mirsad Terzic és a lengyel Plockban szereplő Toromanovic.

A védekezésben is hasznos játékos a León nehéz anyagi helyzete miatt volt kénytelen új kihívást keresni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik