Férfi kézi BL: Ugalde már akár a hétvégén pályára léphet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 15:36
Az MKB-MVM Veszprém vasárnapi, Löwen elleni (25–25) BL-mérkőzésén többen is megsérültek, de a találkozót követő állapotokhoz képeset javult a helyzet – tudatta a csapat hivatalos honlapja.

Ugalde nyaka, háta és válla zúzódott meg az esésnél, de a mai vizsgálat során már sokkal jobban érezte magát, sőt dr. Mahunka Zsolt tájékoztatása szerint minden esély megvan arra, hogy hétvégén pályára lépjen a Zágráb ellen – tudatta az mkb-mvmveszprem.hu.Ugalde nyaka, háta és válla zúzódott meg az esésnél, de a mai vizsgálat során már sokkal jobban érezte magát, sőt dr. Mahunka Zsolt tájékoztatása szerint minden esély megvan arra, hogy hétvégén pályára lépjen a Zágráb ellen – tudatta az mkb-mvmveszprem.hu.

Ruesga viszont a szombati meccset minden bizonnyal kihagyni kényszerül, bár nála sem a legrosszabb diagnózis állapították meg. A mai ultrahangos vizsgálat alapján végül nem szakadt el az izom a lábában, csak részleges izomsérülést szenvedett, ő várhatóan két hét múlva léphet újra pályára. Természetesen a játékosok kezelése azonnal megkezdődött – olvasható a csapat honlapján.

Nagy László térdsérüléséről kedden várható részletes információ, Iman Dzsamali csuklója szépen gyógyul, ő minden bizonnyal pályára lép szombaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik