Férfi kézi BL-selejtező: a Szeged edzője türelmet kér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 21:39
Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol edzője szerint hibáikkal megkönnyítették a Metalurg Szkopje dolgát a Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésén, amelyet 26–16-ra nyert meg az otthon játszó macedón csapat.

„Sokat dolgoztunk a meccs előtt, ma azonban gyengén játszottunk – mondta a mérkőzés után Juan Carlos Pastor. – Három napunk maradt a javításra, hogy összeszedjük magunkat. Nagyon kevés gólt lőttünk a szünet után, igaz, Sztanics is remekül védett. Hibáinkkal megkönnyítettük a Metalurg dolgát. Amikor Szegedre jöttem, türelmet kértem, most is ezt teszem. Vasárnap az utolsó erőnkig harcolunk!”Juan Carlos Pastor. – Három napunk maradt a javításra, hogy összeszedjük magunkat. Nagyon kevés gólt lőttünk a szünet után, igaz, Sztanics is remekül védett. Hibáinkkal megkönnyítettük a Metalurg dolgát. Amikor Szegedre jöttem, türelmet kértem, most is ezt teszem. Vasárnap az utolsó erőnkig harcolunk!”

A Metalurgot irányító Lino Cervar a következőt nyilatkozta sima győzelmük után: „A Szegeddel extra csatát vívtunk, és ebben nem csupán a győzelem, hanem annak különbsége is nagyon fontos volt. Mondanom sem kell, boldog vagyok, hogy jó, biztos játékkal nyertünk. A szünet után különösen jól kézilabdáztunk, ekkor Sztanics is igazi tudásához méltóan védett.”

A szegedi visszavágó vasárnap 19 órakor kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik