Kézi BL: pincepörkölt és rétes a lengyeleknek Veszprémben

Vágólapra másolva!
2014.03.27. 13:54
Miután a Wisla Plock elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccse során a lengyelek nagy vendégszeretettel fogadták a magyar szurkolókat, most pedig az MKB-MVM Veszprém látja vendégül az ellenfél drukkereit.

A magyar klub közlése szerint a lengyel és a magyar nép közti barátság jegyében és viszonzásul a lengyelek múltheti kedvességéért, a szombati Veszprém–Plock mérkőzés után a Veszprém Aréna előtt megvendégelik a vendégszurkolókat, valamint a Lengyelországba kilátogató hazai drukkereket. A menü: pincepörkölt, rétes és egy korsó sör.magyar klub közlése szerint a lengyel és a magyar nép közti barátság jegyében és viszonzásul a lengyelek múltheti kedvességéért, a szombati Veszprém–Plock mérkőzés után a Veszprém Aréna előtt megvendégelik a vendégszurkolókat, valamint a Lengyelországba kilátogató hazai drukkereket. A menü: pincepörkölt, rétes és egy korsó sör.

A mérkőzés előtt, a bemelegítés alatt lengyel számok lesznek hallhatóak, a szurkolók pedig meglepetéssel készülnek a lengyel vendégeknek. A vendégcsapatot is meglepetés várja majd az öltözőben, viszonozva ezzel az ott kapott ellátást.

Mint ismert, a Veszprém egygólos hátrányból várhatja a visszavágót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik