Férfi kézi BL: Ortega már a négyes döntőre gondol

Vágólapra másolva!
2014.03.29. 17:48
Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a Wisla Plock elleni győzelem után elmondta: a minimális elvárás a magyar bajnokkal szemben, hogy bejusson az elődöntőbe. Mint ismert, a Veszprém 31–26-ra legyőzte hazai pályán a lengyel együttest, így negyeddöntős a Bajnokok Ligájában.

„Örülök, hogy továbbjutottunk, a minimális elvárás, hogy a négyes döntőt játszhassunk, és eljussunk Kölnbe. Jól kezdtünk védekezésben, de támadásban sokat hibáztunk. Mirko nagyszerű volt a kapuban, a második félidőben a sok hiba miatt végig figyelnünk és küzdenünk kellett. Keményen dolgozunk, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Köszönjük a két szurkolótábornak a fantasztikus hangulatot” – idézi a Veszprém hivatalos honlapja Carlos Ortegát.Carlos Ortegát.

„Gratulálok a Plocknak, két nagyon jó meccset játszottak ellenünk, sok sikert kívánok nekik a hazai bajnokságban. Nehéz meccs volt Lengyelországban, sok gólt kaptunk. Jól felkészültünk, főleg védekezésben, a második félidőben mindent megtettek, hogy utolérjenek bennünket, de sok energiával sikerült megakadályozni, hogy felzárkózzanak” – mondta Mirko Alilovic, a veszprémiek kapusa.

„Először is gratulálok Carlosnak és a Veszprémnek. Végig a kezükben tartották a meccset, és Mirko vezérletével megérdemelten nyertek. A második félidőben sokkal jobban játszottunk, de akkor már késő volt” – kesergett a mérkőzés után Manuel Cadenas, a Wisla Plock trénere.

További nyilatkozatokat ide kattintva olvashatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik