Férfi kézi BL: Nagy szerint nehezebb és könnyebb is lehetne

Vágólapra másolva!
2014.04.29. 12:49
Carlos Ortega és Nagy László is úgy véli, a Barcelona lett volna a legnehezebb ellenfél a férfi kézilabda BL elődöntőjében az MKB-MVM Veszprém számára, de a Kiel ellen sem lesz könnyű.

„A sorsolás előtt a Barcelonát tartottuk a legrosszabb lehetőségnek, de közvetlenül utána a Kiel következett – idézi Carlos Ortega vezetőedzőt a veszprémiek honlapja. – Hatalmas csata várható, elég, ha a tavalyi párharcra gondolunk. Számunkra kicsit kedvezőtlen lenne, ha a második meccset játszanánk, mert így kevesebb időnk maradna a regenerálódásra."Carlos Ortega vezetőedzőt a veszprémiek honlapja. – Hatalmas csata várható, elég, ha a tavalyi párharcra gondolunk. Számunkra kicsit kedvezőtlen lenne, ha a második meccset játszanánk, mert így kevesebb időnk maradna a regenerálódásra."

A két elődöntő sorrendjéről a napokban döntenek, miután egyeztettek a tévétársaságokkal.

„Elkerültük a szerintem legnehezebb és a legkönnyebb ellenfelet – mondta Nagy László. – Játékerőben Kiel a Barcelona és a Flensburg között van, nehéz ellenfél. Elég, ha csak a tavalyi negyeddöntőre gondolunk. Várhatóan ismét hatalmas csatát fogunk vívni, amit szeretnénk megnyerni, hogy a döntőbe jutással újabb történelmi tettet hajtsunk végre."

„A Kiel nagy csapat, nagy hagyományokkal és nagy BL Final Four tapasztalattal. Viszont a Veszprém is patinás klub, amely óriási lehetőség előtt áll azzal, hogy történelme során először bejutott a négyes döntőbe. Nagy csata lesz, kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de a végső sikerhez mindenkit meg kell verni. Képesnek érezem a csapatot a döntőbe jutásra" – mondta Momir Ilics, aki tavaly még a Kielben játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik