Férfi kézi BL: Megint a PSG? Ez hihetetlen… - Ortega

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 12:16
Antonio Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője alig hitt a fülének, amikor megtudta, a PSG-vel kell megküzdeniük a Bajnokok Ligája final fourjáért.

„Megint a PSG? Ez hihetetlen... – idézi Antonio Carlos Ortega első reakcióját a Veszprém hivatalos honlapja. – Egy BL-negyeddöntőben már nincs könnyű ellenfél, ezek a meccsek mindig rettentően nehezek. Nekünk ugyanolyan alaposan kell készülnünk erre a meccsre is, mint minden más összecsapásra. A PSG-nek fantasztikus kerete van, tele kiváló képességű játékosokkal. Nagy kihívás elé nézünk.”Antonio Carlos Ortega első reakcióját a Veszprém hivatalos honlapja. – Egy BL-negyeddöntőben már nincs könnyű ellenfél, ezek a meccsek mindig rettentően nehezek. Nekünk ugyanolyan alaposan kell készülnünk erre a meccsre is, mint minden más összecsapásra. A PSG-nek fantasztikus kerete van, tele kiváló képességű játékosokkal. Nagy kihívás elé nézünk.”

„Ahhoz, hogy bekerüljünk a final fourba, minden ellenfelet le kell győznünk. Remélem, hogy sikerül olyan eredményt elérnünk, mint tavaly, ezen kell dolgoznunk az elkövetkező hetekben” – kommentálta a sorsolást Nagy László.

„Rossz emlékeink vannak a Veszprém elleni párharcról. Pokol a hazai pályájuk, a mienk sajnos még nem az, de a szurkolóink egyre jobb hangulatot teremtenek a mérkőzéseinken, a Veszprém ellen ez még jobb lesz. A Veszprém nagyon jó szezont produkált eddig, Mikler és társai fantasztikus teljesítményt nyújtottak egész évben. 70:30 arányban a Veszprémet tartom a párharc esélyesének" – mondta a sorsolás után Bruno Martini, a PSG általános igazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik