Férfi kézi BL: A közönség kintről, mi bentről élveztük - Nagy L.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.10. 20:55
Tizenhét gólos (44–27) győzelmet aratott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkör harmadik fordulójában az MKB-MVM Veszprém hazai környezetben az ukrán Motor Zaporizzsja ellen, amely a találkozó előtt még veretlen volt. A veszprémi játékosokban semmi hiányérzet nem maradhatott saját és csapatuk teljesítményüket illetően.

„A Zaporizzsja az első két fordulóban nagy meglepetést okozott, ezt szem előtt tartva nagyon komolyan készültünk ellenük és rájuk egész héten” – nyilatkozta a félidőben beszálló, több bravúrt bemutató, hetest is hárító Fazekas Nándor a mérkőzést közvetítő Digi Tv-nek.Fazekas Nándor a mérkőzést közvetítő Digi Tv-nek.

„Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, a csapat védekezésben és támadásban is jól teljesített. A közönség kintről, mi bentről élveztük ezt a mérkőzést” – utalt Nagy László a közönségszórakoztató sikerre.

„Nagyon örülök, hogy megkaptam a bizalmat és a játéklehetőséget, még ha csak ilyen rövid időre is. És annak is örülhetek, hogy ilyen jól sikerült a meccsem. A kínai figuránál bevallom, improvizáltunk, mert nem igazán értettem, hogy mi készül. Csapatunk ereje a jó közösségi szellemben van, és abban, hogy minden játékos mindig bizonyítani akarja: neki bizony helye van itt” – mondta a veszprémiek BL-premieren áteső jobbszélsője, Gyene Norbert, aki a végjátékban három gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik