Férfi kézi BL: új szélsővel érkezhet Veszprémbe a Barca

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.05. 14:18
A Barcelona férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Fenix Toulouse balszélsőjét, Nemanja Ilicset. A 28 éves szerb játékos legfőbb feladata a világbajnokságon megsérült Casper Mortensen pótlása lesz a katalán együttesnél. 

Mortensen sérülése komoly visszhangot váltott ki Barcelonában, a csapat trénere, Xavi Pascual kirohanásában a legóvatosabb fordításban is amatőrnek és gerinctelennek minősítette a vb-t egyébként megnyerő dán válogatott vezetőségét, amiért azok nem tájékoztatták a klubot a 29 éves játékos térdsérüléséről. minősítette a vb-t egyébként megnyerő dán válogatott vezetőségét, amiért azok nem tájékoztatták a klubot a 29 éves játékos térdsérüléséről.

A kézilabdázót február nyolcadikán műtik és az előzetes tervek alapján a jelenlegi szezonban már biztosan nem léphet pályára.A Barcelona vezetőedzője nemcsak Mortensenre, hanem Cédric Sorhaindóra és Aron Pálmarssonra sem számíthat a következő hetekben sérülés miatt: a francia beálló a lábával bajlódik és másfél hónapig nem játszhat, míg az izlandi átlövő izomsérüléssel dőlt ki a sorból három hétre. Ezért is volt fontos, hogy mihamarabb új játékost tudjon igazolni az együttes, amely a hét végén Veszprémbe látogat a Bajnokok Ligájában.

Nemanja Ilics várhatóan Magyarországon debütál majd új csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik