Férfi kézi: a Tatabánya beállója visszatér a D. Bucuresti-be – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.05.25. 17:43
null
Szász hamarosan újra Dinamo-mezben villoghat (Fotó: archívum)
Szász András kétéves szerződést írt alá a román Dinamo Bucuresti kézilabdacsapatával – olvasható csdinamo.eu oldalán. A 26 esztendős játékos már korábban is játszott a bukaresti csapatban, a 2019–20-as idényt a Grundfos Tatabányánál töltötte.

 

A Dinamo Bucuresti a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2020–2021-es idényt a román csapatnál kezdi meg Szász András. A 26 esztendős kézilabdázó számára nem lesz ismeretlen a klub, hiszen korábban már játszott a Dinamóban – ráadásul a bajnokságot is megnyerte vele. Szász kétéves szerződést írt alá a bukaresti csapatnál.

„Örülök, hogy visszatérhetek a Dinamóba, hiszen remekül teljesítettem és jól éreztem magam ott. Megnyertem a román bajnokságot és a Szuperkupát is, ráadásul játszottam a Bajnokok Ligájában” – mondta Szász.

„A Dinamo-szurkolókat is nagyon megszerettem, igazán elnyerték a szívemet. A Magyarországon töltött évem alatt sok tapasztalatot szereztem, úgy érzem, most még jobb játékos lehetek a Dinamóban” – tette hozzá a 26 éves játékos.

A 2018–2019-es kiírásban Szász 109 gólt lőtt a Dinamo Bucuresti-ben, a félbeszakadt idényt pedig a Tatabányában töltötte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik