Férfi kézi: a Szeged hosszabbított szlovén válogatottjával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.28. 16:05
A Mol-Pick Szeged a hivatalos honlapján jelentette be, hogy érvénybe léptette a Nik Henigman szerződésében szereplő opciót, így a szlovén válogatott kézilabdázó 2021-ig biztosan a Tisza-partiak játékosa lesz. A két méter magas balátlövő tavaly nyáron érkezett a magyar bajnokhoz, a jelenlegi idényben 15 NB I-es találkozón 22 gólt szerzett, és összeszedett 9 kétperces kiállítást.

„Nehéz volt az első időszak, de ezen túl vagyok, most már minden rendben van velem. Csodás dolog ehhez a nagy klubhoz tartozni. Sokat meséltek nekem a Mol-Pick Szegedről, így tudtam, hogy milyen patinás csapathoz igazolok. Csak pozitív dolgot kaptam eddig a várostól, a szurkolóktól, a klubvezetőségtől, a társaktól és a szakmai stábtól. A fejlődésem itt biztosítva van, minden rajtam múlik, hogy ezzel éljek. Tudom, hogy adós vagyok még a jó és eredményes játékkal, és tisztában vagyok vele, hogy a profi világban mindenkit a teljesítménye alapján ítélnek meg. Úgy fekszem le, majd úgy kelek fel, hogy mindent megtegyek a Mol-Pick Szegedért” – idézi a klubhonlap Henigmant.„Nehéz volt az első időszak, de ezen túl vagyok, most már minden rendben van velem. Csodás dolog ehhez a nagy klubhoz tartozni. Sokat meséltek nekem a Mol-Pick Szegedről, így tudtam, hogy milyen patinás csapathoz igazolok. Csak pozitív dolgot kaptam eddig a várostól, a szurkolóktól, a klubvezetőségtől, a társaktól és a szakmai stábtól. A fejlődésem itt biztosítva van, minden rajtam múlik, hogy ezzel éljek. Tudom, hogy adós vagyok még a jó és eredményes játékkal, és tisztában vagyok vele, hogy a profi világban mindenkit a teljesítménye alapján ítélnek meg. Úgy fekszem le, majd úgy kelek fel, hogy mindent megtegyek a Mol-Pick Szegedért” – idézi a klubhonlap Henigmant.

„Minden sportoló álma, hogy nagy eredményeket érjen el. Ezért igazoltam én is Szegedre. Azon dolgozunk napról napra, hogy a kitűzött céljainkat elérjük. Mindig a következő feladatra koncentrálunk, ez pedig jelenleg a Zagreb elleni, utolsó BL-csoportmeccsünk. Számunkra ez most a legfontosabb, mert az elmúlt mérkőzéseken rengeteg hibát vétettünk, és jó lenne ezeket kijavítani, a szurkolóinkat pedig egy szép győzelemmel megajándékozni” – tette hozzá a szlovén játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik