Chema Rodríguez: Egy család lettünk; Csillagfényes este az Operaházban

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.08. 23:10
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Már csak néhány nap van hátra, és a magyar férfi kézilabda-válogatott megkezdi szereplését a világbajnokságon. Az indulás előtt Chema Rodríguez szövetségi kapitánnyal idéztük fel és értékeltük az elmúlt tíz hónapot, beszéltünk Bánhidi Bence visszatéréséről, a válogatott erősségeiről, és arról, mivel lenne elégedett a tornán. Vincze Szabolcs interjúja.
Már csak néhány nap van hátra, és a magyar férfi kézilabda-válogatott megkezdi szereplését a világbajnokságon.
Az indulás előtt Chema Rodríguez szövetségi kapitánnyal idéztük fel és értékeltük az elmúlt tíz hónapot, beszéltünk Bánhidi Bence visszatéréséről, a válogatott erősségeiről, és arról, mivel lenne elégedett a tornán. Vincze Szabolcs interjúja.

Demjén Patrik: A Milan legyőzése adott erőt a csapatnak. A ZTE kapusa sokat tett azért, hogy csapata ősszel a harmadik legkevesebb gólt kapja a mezőnyben, nagyon vágyik arra, hogy nagy eredménnyel zárják az idényt. A zalaegerszegiek futballistájával Zombori András beszélgetett.

David Beckham fia Angliában lendítene karrierjén. Romeo Beckham ötéves szünet után 2021-ben kezdte újra a futballt, most kölcsönben a Brentford második csapatát erősíti. Nagy Zsolt háttéranyaga.

Az Operaház hétfőn este összetéveszthető lesz a Hírességek Csarnokával: díjazottként, díjátadóként, fellépőként és nézőként egyaránt nevezetes vendégek érkeznek a gálára. Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála előtt Bodnár Zalán összeállítása az est sztárvendégeiről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik