A Győr átlövője jövő héten írhat alá új csapatához

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.04.06. 13:50
null
Ana Grost (balra) már nem sokáig láthatják a győri szurkolók (Fotó: Czerkl Gábor– archív)
Szlovén sajtóhírek alapján már beszámoltunk arról, hogy Ana Gros Győrből a német Thüringerhez szerződik. Az átlövőt képviselő SportConcept menedzserirodánál a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítették a hírt.

A szlovén Siol Sport adta hírül, hogy Ana Gros a nyáron a Győri Audi ETO-tól a német Bundesligában jelenleg második helyen álló Thüringerhez igazol azt követően, hogy a magyar csapatnál, amelynél most a második szezonját tölti, nem kapott annyi lehetőséget, amennyit szeretett volna. A sajtóértesülést a 21 éves szlovén átlövő menedzsmentje is megerősítette.

„Igazak a szlovén sajtóban megjelent hírek. Ana ügyében szóban már meg is egyeztünk a német Thüringerrel, jövő héten akár a szerződést is aláírhatjuk. Az átlövőnek nyáron lejár a szerződése Győrben, és azért döntött a távozás mellett, mert többet szeretne játszani” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a SportConcept menedzseriroda részéről Farkas Mátyás.

„Ana elveszítette az önbizalmát az elmúlt időszakban, ezért újra fel kell építenie magát. Több klub is érdeklődött iránta, de azért ajánlottuk a német csapatot, mert a szakmai stábnak határozott elképzelései vannak vele, fontos szerepet szánnának neki” – tette hozzá a játékosügynök.

Mielőtt azonban Gros aláírna új csapatához, holnap még Győrben várhat rá fontos feladat, feltéve ha lehetőséget kap a román Valcea elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján. A múlt héten, a 35–31-re elveszített első találkozón ugyanis nem játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik