Kretzschmar a 15. helyre vár minket

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.01.17. 18:11
null
Stefan Kretzschmar (balra) a 15. helyre vár minket (fotó: Action Images - archív)
Címkék
A németek legendás kézilabdázója, Stefan Kretzschmar a Bild című lapnak elmondta, hogy szerinte a kedden kezdődő ausztriai Eb-n a világ- és olimpiai bajnok franciák fognak diadalmaskodni.

 

A hajdani világklasszis szélső szerint a bécsi Eb-döntőben megismétlődik a legutóbbi zágrábi vb-finálé, s a horvátokat újra legyőzik a franciák.

„Nekünk, németeknek nem igazán jól sikerült a felkészülésünk – mondta. – Kevés időnk maradt, hogy kijavítsuk a hibáinkat, mégis bronzérmesek leszünk. Ebben a játéktudásunk és csapatjátékunk alapján jogosan reménykedhetünk. Ugyanakkor biztos, hogy sok mindennek össze kell jönni, hogy meg is valósítsuk ezt az álmot."

Kretzschmar szerint a franciák megállíthatatlanok, a horvátoknak pedig csak össze kell rázniuk a csapatukat, s eljutnak a döntőig. A franciák, a horvátok és a németek mellett a a dánokat várja az elődöntőbe.

Érdekes, hogy nem tartja éremesélyesnek a spanyol, a lengyel, az orosz és a szerb csapatot, valamint a magyar együttest is a gyengébb gárdák közé sorolta, s szerinte a mieink még a csoportjukból se jutnak tovább.

ÍGY TIPPELT STEFAN KRETZSCHMAR
1. Franciaország, 2. Horvátország, 3. Németország, 4. Dánia, 5. Lengyelország, 6. Spanyolország, 7. Svédország, 8. Izland, 9. Oroszország, 10. Norvégia, 11. Szerbia, 12. Csehország, 13. Ausztria, 14. Szlovénia, 15. Magyarország 16. Ukrajna

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik