Giro: Valter Attila „teljesítette” a budapesti szakaszt – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.12. 10:20
Mint ismert, az eredetileg Budapestről rajtoló Giro d’Italia olasz országúti kerékpáros-körversenyt a koronavírus-járvány miatt októberre halasztották. A lengyel CCC csapatában versenyző Valter Attila azonban ennek ellenére is „teljesítette” az első szakaszt, amelyet Budapesten rendeztek volna meg.

Valter Attila korábban arról nyilatkozott, hogy remek szezonkezdete után a CCC vezetői számoltak volna vele a Budapestről startoló Giro d’Italián.Valter Attila korábban arról nyilatkozott, hogy remek szezonkezdete után a CCC vezetői számoltak volna vele a Budapestről startoló Giro d’Italián.

A 21 éves magyar tehetség azonban így sem tétlenkedett, és teljesítette az első szakasz útvonalát: a Hősök teréről indulva, a Szent István-bazilikát és a Lánchidat is útba ejtve a budai Várban található Halászbástyáig tekert.

CCC Team on Twitter

We hope to see you one day soon, Budapest Until then... @ValterAttila @giroditalia #Giro @MyActionCam_HU https://t.co/iuj2ws1Lg4


A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) új versenynaptárja szerint a Girót október 3. és 25. között rendezik meg – ám az eredeti tervekkel ellentétben az első három szakasznak szinte biztosan nem Magyarország ad majd otthont.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik