Videó: kenus álom - Uruguayban kötött ki Vajda olimpiai fejpántja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 08:40
Vajda Attila olimpiai bajnok kenusunk sok fiatalnak a példaképe, akik arról álmodnak, hogy egyszer ha csak néhány percre is, de személyesen találkozhatnak a szegedi sportolóval. Numa Corujo tizenhét éves uruguayi kenus is többek között ezzel a céllal érkezett Magyarországra. A cserediák az Újpesti TE vízitelepén edzett az elmúlt tíz hónapban, hazautazása előtt két nappal pedig váratlanul valóra vált álma: a Nemzeti Sport Online összehozta a két sportolót Szegeden. Nézze meg a találkozás pillanatait!

Jó dolog Magyarországon latin-amerikainak lenni, hát még kenusnak... – mosolyog Numa, akivel valóban nem lehet anélkül végigsétálni az óbudai Árpád Gimnázium folyosóin, hogy ne boruljon a nyakába egy-egy ismerős lány vagy ne fogjanak vele kezet iskolatársai. A népszerűség oka pedig minden bizonnyal az a mérhetetlen nyitottság, ami az uruguayi fiú minden porcikájából árad...


HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY AZ URUGUAYI CSEREDIÁK HOGYAN KÜZDÖTTE LE HONVÁGYÁT ÉS BIRKÓZOTT MEG A MAGYAR NYELVVEL, AKKOR KERESSE A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik