Kajak-kenu: Sári Nándor nevét vette fel a kanizsai klub vízitelepe

CS. B., MTICS. B., MTI
Vágólapra másolva!
2022.06.12. 20:21
Sári Nándor nevét viseli vasárnaptól a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub vízitelepe.

A sportág arany érdemérmes mesteredzője 2013-tól 2021 decemberében bekövetkezett haláláig dolgozott Nagykanizsán, ahol edzőként és elnökként is eredményes munkát végzett – olvasható a sportági szövetség (MKKSZ) Facebook-oldalán.2021 decemberében bekövetkezett haláláig dolgozott Nagykanizsán, ahol edzőként és elnökként is eredményes munkát végzett – olvasható a sportági szövetség (MKKSZ) Facebook-oldalán.

Sári Nándor több mint harmincéves edzői pályafutása során számtalan sikert ért el tanítványaival, dolgozott Fidel Lászlóval, Kovács Katalinnal, Janics Natasával, Kozák Danutával, Szabó Gabriellával és Kucsera Gáborral is. Többek között ő volt a felkészítője annak a férfi kajak négyesnek is, amely 2000-ben Sydneyben, majd négy évvel később Athénban is olimpiai bajnok lett 1000 méteren.

A nagy négyesből a vasárnapi avatóünnepségen ott volt Storcz Botond, Vereckei Ákos és Horváth Gábor, csakúgy, mint Richard Seruga, a Plastex alapítója, Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke, Boros Gergely, az MKKSZ szakmai igazgatója, Hüttner Csaba, a felnőttválogatott szövetségi kapitánya, Paksy Tímea kilencszeres világbajnok kajakos, valamint ifj. Csaba András, a Kammerer Zoltán Regionális Akadémia menedzsere.

(MTI)

Közzétette: Magyar Kajak-Kenu Szövetség2022. június 12., vasárnap
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik