Kajak-kenu: Benedek szerint Szegeden utoljára ül össze a vb-címvédő négyes

Vágólapra másolva!
2010.05.25. 16:30
Címkék
Szegeden kajak-kenu világkupát rendeznek a hét végén, a világbajnoki címvédő női kajaknégyes leghátsó beülője, az ötszörös vb-aranyérmes Benedek Dalma a kajak.hu-n vezetett blogjában arról írt: a vb-program megváltozása miatt nagy valószínűséggel utoljára megy együtt abban a felállásban a négyes – Kozák Danutával, Kovács Katalinnal és Janics Natasával –, amely Dartmouthban vb-t nyert.

„Mivel tavaly Kanadában aranyérmesek lettünk, a válogatási elvek szerint automatikusan A-egységként vehetünk részt a szegedi világkupán. Az idei versenyprogram szerint a női ötszázas futamok mind egy napon lesznek, ezért nem lehet duplázni. Így elég nagy a valószínűsége, hogy a világkupa lesz az utolsó nemzetközi verseny, amelyen ebben az összetételben indulunk."

„Kicsit szomorú vagyok emiatt, mert igaz, hogy a múltban voltak konfliktusaink, de ennek ellenére nagyon szerettem együtt evezni a lányokkal. Az edzések mindig vidám hangulatban teltek, sohasem voltak problémáink egymással, azt hiszem, az egy célért való küzdelem összekovácsolt minket."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik