NS-jótékonyság: magyar–ukrán meccsek a fiatal ukrán hokisokért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.04.13. 09:31
null
Fotó: Dömötör Csaba
A magyar válogatott elkezdte a felkészülést a divízió 1/A világbajnokságra, amelynek május 3. és 8. között Ljubljana ad otthont. Sean Simpson együttese a következő hetekben négy felkészülési mérkőzést játszik Ukrajna, Szlovénia és Dél-Korea ellen.

 

A kormány, a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF), több külföldi szövetség és a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) támogatásával az ukrán válogatott Miskolcon készül a lengyelországi divízió 1/B-vb-re. A magyar és az ukrán csapat április 14-én Miskolcon, április 22-én Budapesten, a Vasas Jégcentrumban találkozik egymással. A mérkőzések jegybevételének felét a hazánkban elszállásolt ukrán jégkorongozó gyerekek és családjaik megsegítésére ajánlja fel az MJSZ a Szintlépés Alapítványon keresztül.

A szövetség a budapesti mérkőzés streamközvetítésén keresztül további nemzetközi összefogásra és támogatásra buzdítja a jégkorongsport iránt érdeklődőket. Az Eventim jegyértékesítési felületén támogatói jegyek is vásárolhatók, a befolyó összeget az ukránok IIHF-nél vezetett alszámlájára utalja át az MJSZ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik