NHL: tovább építette sorozatát a Washington és a Rangers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.10. 07:56
A ligaelső Washington Capitals sorozatban az ötödik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): a 6–3-as sikert a keleti utolsó Detroit Red Wings kárára könyvelték el a fővárosiak péntekre virradóra.

T. J. Oshie két góllal, Nicklas Bäckström három ponttal járult hozzá a Washington sorozatban 11. hazai győzelméhez.Washington sorozatban 11. hazai győzelméhez.

„ÖNGÓL” AZ OTTAWA–DALLAS MECCSEN – VIDEÓ ITT!

A keleti tabella negyedik helyén nyomuló New York Rangers is jó szériát épít, J. T. Miller két gólt szerzett, Kevin Hayes pedig három asszisztot könyvelt el a Nashville ellen – ez volt a csapat negyedik diadala zsinórban.

Bruce Cassidy megnyerte az első mérkőzését a Boston vezetőedzőjeként, Patrice Bergeron egy találattal és három assziszttal járult hozzá a San Jose felülmúlásához.

Sidney Crosby nem szerzett pontot, kettő továbbra is hiányzik neki az ezerhez, Patric Hörnqvist viszont kétszer is a kapuba talált, így nem maradt el a Pittsburgh győzelme a Colorado otthonában.

Corey Perry két gólt ütött, az Anaheim három vereség után győzött, és négy kudarc után nyert a Montreal is, méghozzá főként a két-két gólt és asszisztot összehozó Max Paciorettynek köszönhetően – ő készítette elő Alex Galchenyuk győztes gólját is a hosszabbításban.

Jeff Carter két góllal és két assziszttal vezette sikerre a Los Angelest.

NHL, ALAPSZAKASZ
Boston Bruins–San Jose Sharks 6–3
Buffalo Sabres–Anaheim Ducks 2–5
Columbus Blue Jackets–Vancouver Canucks 0–3
New York Rangers–Nashville Predators 4–3
Philadelphia Flyers–New York Islanders 1–3
Washington Capitals–Detroit Red Wings 6–3
Florida Panthers–Los Angeles Kings 3–6
Ottawa Senators–Dallas Stars 3–2
Toronto Maple Leafs–St. Louis Blues 1–2 – h. u.
Arizona Coyotes–Montreal Canadiens 4–5 – h. u.
Colorado Avalanche–Pittsburgh Penguins 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik