Jégkorong, U20: holnap Japán ellen kezdjük meg a szereplést

Vágólapra másolva!
2012.12.08. 10:25
Vasárnap kezdődik Brassóban az U20-as, divizió II/A-s jégkoron-világbajnokság, amelyre már elutazott a magyar válogatott is.

A magyar U20-as válogatott a két kapus mellett hét védővel és tizenhárom csatárral kelt útra Brassóba, a vasárnap kezdődő világbajnokságra. Az 1. fordulóban Japán lesz a mieink ellenfele.

Tim Kehler szakvezető az utolsó keretszűkítésnél Szaller Márknak köszönte meg az eddigi munkáját. A kerettel kapcsolatban az is eldőlt, hogy Dömötör és Könczei helyet, illetve posztot cserél: az újpesti játékosra csatárként, a debrecenire pedig hátvédként számít a szakvezetés.

A MIEINK PROGRAMJA A VB-N
december 9.
Magyarország–Japán
december 10.
Litvánia–Magyarország
december 12.
Magyarország–Spanyolország
december 13.
Hollandia–Magyarország
december 15.
Magyarország–Románia
A MAGYAR U20-AS JÉGKORONG-VÁLOGATOTT VB-KERETE
Kapusok: Pleszkán József (UTE), Ágoston Olivér (Espoo Blues)
Hátvédek: Árkovics Bálint (AV19), Vojtkó Mátyás (HC Nové Zámky), Arany Máté (AV19), Léránt René (FTC), Reiter Attila (AV19), Bojkó Bálint (MAC Budapest), Könczei Áron (Debrecen),
Csatárok: Miskolczi Márk (Miskolci Jegesmedvék), Tóth Gergő (AV19), Gágyor Péter (Vasas), Fliszár Zalán (Vasas), Nagy Krisztián (Miskolci Jegesmedvék), Sárpátki Tamás-Róbert (AV19), Ritó László (Miskolci Jegesmedvék), Hamvai Szilárd (AV19), Kocsis Ferenc (AV19), Szabó Dániel (AV19), Vincze Péter (AV19), Erdély Csanád (AV19), Dömötör Róbert (UTE)
Forrás: icehockey.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik