Jégkorong: Tokaji az EBEL rájátszására visszatérne

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 11:04
December 21. óta vállsérüléssel bajlódik a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának kapitánya, Tokaji Viktor, és még mindig nem tudni biztosan, hogy mikor térhet vissza. Az érintett mindenesetre legkésőbb a rájátszásra tervezi a visszatérést.

„A héten egyeztetek az orvosommal a sérülésemről, sajnos az ilyen jellegű probléma hetekig is elhúzódhat. Nem szeretnék kockáztatni, hiszen az sem jó, ha kapok még egy bodicseket, és meg kell műteni. A rájátszásra mindenképpen szeretnék felépülni, de addig is jó lenne segíteni a csapatnak – jelezte Tokaji, hogy csapata valahogy mindenképpen eljut a legjobb nyolc közé. – Nem szeretek esélyt latolgatni, de most már nem elég a jó szereplés, körbeverések is kellenek ahhoz, hogy bekerüljünk a felsőházba. Ettől függetlenül nagyobb a valószínűsége annak, hogy meg kell küzdenünk a hetedik-nyolcadik helyért. Olyan még úgysem volt korábban.”

A Linztől elszenvedett vasárnapi vereséggel a Volán távolabb került a biztos rájátszást jelentő felsőháztól – 1–6. hely –, jelenleg a nyolcadik. Tokaji Viktor úgy véli, most már szerencse is kell az alsóházi pokol elkerüléséhez, bár így vagy úgy, mindenképpen eljutnak a playoffba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik