Jégkorong, MOL-liga: a Vasas a túlórában kapott ki a Csíkszeredától

Vágólapra másolva!
2010.10.03. 19:48
A jégkorong MOL-liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján a HSC Csíkszereda hosszabbításban nyert a Vasas vendégeként.

A Vasas első túlórás mérkőzését játszotta a szezonban – ötödik vereségét szenvedte el a címvédő –, a csíkiek viszont a másodikat: korábban a Miskolcot ugyancsak le tudták gyűrni a hosszabbításban.

A Vasas elleni győztes találatot Vaclav Novak szerezte, 63:32-nél.

 MOL–LIGA
ALAPSZAKASZ
VASAS HCHSC CSÍKSZEREDA 1–2 H.U. (0–0, 1–1, 0–0, 0–1)
Káposztásmegyer, 700 néző. V: Babic, Soós D., Székely 
VASAS: KISS T. – Nagy R., Kangyal, Szappanos 1, Sabol, Pavlis – Bereczki, Svasznek, SOMOGYI (1), Gröschl, Popovics – SZIRÁNYI, Sille, Berta, Gergely Cs., Fodor Cs. – Maszlov. Edző: Risto Kurkinen.
HSC: KOZUCH – Papp Sz. (1), Nagy I., BÍRÓ O., Molnár Zsombor, Mihály E. – Hruby (1), Góga, NOVAK 1, Hurtaj (1), Bíró T. – Flinta, SPRENCZ, MOLNÁR ZSOLT 1, Virág Csanád (1), Sikorcin – Moldován, Péter, Becze T. Edző: Charles Franzén.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc
MESTERMÉRLEG
Risto Kurkinen: – Megvolt az esélyünk a győzelemre, a hosszabbításban érzésem szerint jobbak is voltunk, de hiába, hogy ha képtelenek vagyunk gólt ütni. Ekkora hiba végzetesnek bizonyult.
Charles Franzén: – Örülök, hogy legyőztük a címvédőt, de sajnálom, hogy elhullajtottunk egy pontot. Már a rendes játékidőben nyernünk kellett volna, sajnos nem voltunk elég gyorsak. A sok utazás meglátszott a csapat teljesítményén. 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik