Jégkorong: a válogatott kerettag visszatér a DVTK-hoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.21. 11:15
A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy Somogyi Balázs két, Budapesten töltött év után visszatér a DVTK Jegesmedvékhez.



„Három éve, amikor Miskolcra igazoltam kicsit féltem, hiszen új csapatnak és új szurkolótábornak kellett megfelelnem, de hamar rájöttem, hogy itt minden adva van– mondta Somogyi Balázs, a DVTK Jegesmedvék újonnan igazolt támadója. – A társak nagyszerűek, a szurkolótábor pedig minden meccsen bizonyította, hogy Magyarország legjobbja. A 2015–2016-os idényben sikerült is felnőttpályafutásom legjobb szezonját produkálnom. Sajnos ez csak egy évig tartott, hiszen a következő évadban nagyon nehéz döntés után elhagytam a csapatot, de reméltem, hogy egyszer még magamra húzhatom a piros-fehér mezt. Szerencsére mostantól ismét diósgyőri színekben játszhatok, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy sikeres csapat legyünk!”

A válogatott kerettag támadó két évvel ezelőtt került a MAC-hoz, a fővárosi csapatban – amellyel az idén bajnoki címet ünnepelhetett – 99 mérkőzésen 44 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik