Jégkorong: a sérült Tokaji - „Ez is csak velem történhet, nem?"

Vágólapra másolva!
2010.04.21. 19:26
Mint arról beszámoltunk, vállsérülés miatt véget ért a divízió 1-es jégkorong-világbajnokság Tokaji Viktor számára. A magyar válogatott kulcsembere a britek ellen 2–0-ra megnyert meccsen sérült meg – hogy hogyan, azt mesélje el ő maga.

Mosolygott, de kényszeredett volt ez a mosoly... Tokaji Viktor, a magyar válogatott játékosa felkötött vállal lépett ki az öltözőből, majd kérdés nélkül elmesélte, mi történt vele:

„Ez is csak velem történhet, nem? Ütköztünk, harcoltunk egyet, elestem, eddig nem lett volna baj. A brit srác azonban amikor éppen tápászkodtam volna fel, kirúgta a támaszkodó könyökömet, ettől kiugrott a vállam a helyéről. Az öltözőben Majzik doktor helyre tette, akitől rögtön megkérdeztem: ugye, játszhatok pénteken? Nemet mondott, mit tehetek... Elmegyünk a kórházba, megröntgenezik, aztán itt maradok a srácok között. Sőt szeretnék a szlovénok ellen a kispadra ülni, remélem, ezt engedik."

Éppen hogy befejezte a mondatot, nyílt a mentőautó ajtaja, Tokaji Viktor beszállt. A helyszínen lévő Nemzeti Sport stábja az ablakon keresztül megbizonyosodhatott arról, a korábbi mosoly tényleg csak kényszeredett volt. „Toki" nem látta, hogy nézzük, mi viszont láttuk az arcát... Minden értelemben hiányozni fog pénteken a jégről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik